• Tandarts Rotterdam Zuid - Dental Clinics

Deel deze pagina:

Geef uw mening

Geef uw mening over Tandarts Zuiderterras

Omdat wij ons graag inzetten voor het beste resultaat zijn wij benieuwd naar uw ervaringen.

Lees hier recensies of Geef uw mening

Klachtenformulier

Voor opmerkingen en/of suggesties kunt u terecht bij onze zorgcoördinator. Dat kan op 2 manieren:

  • telefonisch via nummer; 010 - 410 14 70
  • het online reactieformulier (zie beneden)

Het online reactieformulier kunt u ook gebruiken om uw ervaringen met Tandartsen Groepspraktijk Zuiderterras kenbaar te maken.

Indien u niet tevreden bent

Wij nemen elke reactie en/of klacht serieus, uw bevindingen zijn namelijk belangrijk voor ons. Wij horen het daarom graag als u ergens niet tevreden over bent, want alleen dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.
In eerste instantie kunt u zelf uw klacht en/of probleem kenbaar maken bij uw behandelaar, maar we kunnen ons voorstellen dat dit soms lastig is. In dat geval is er onze zorgcoördinator. Deze bemiddelaar kan een gesprek regelen met u en degene over wie u niet tevreden bent. Als u wilt kan deze persoon daar als onpartijdige gesprekpartner bij aanwezig zijn.

Klachtenregeling

Als u niet tevreden bent proberen we samen met u een oplossing te vinden. In principe lukt dat altijd, maar het kan natuurlijk voorkomen dat we er samen niet uit komen. In dat geval kunt u terecht bij de NMT, de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde. De klachtenregeling van deze tandheelkundige beroepsorganisatie voldoet aan de eisen die de Wet Cliënten Zorgsector aan iedere zorgverlener stelt. De NMT kan bemiddelen of overgaan tot een formele behandeling van uw klacht en een uitspraak doen. Aan de klachtenregeling van de NMT zijn geen kosten verbonden. Meer informatie kunt u schriftelijk opvragen bij de NMT, Postbus 2000, 3430 CA Nieuwegein (www.nmt.nl). Voor een persoonlijk advies of informatie kunt u contact opnemen met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP), 0900 20 25 012 (0,25 p.m.). Download hier de folder van het NMT

Dichterbij dan u denkt!

Bekijk hier onze suggesties en mogelijkheden voor vervoer en reistijden vanuit locaties rondom Rotterdam.

Komt u uit Barendrecht?

Bereikbaarheid vanuit Barendrecht

Komt u uit Carnisselande?

Bereikbaarheid vanuit Carnisselande

Komt u uit Hoogvliet?

Bereikbaarheid vanuit Hoogvliet

Komt u uit Katendrecht?

Bereikbaarheid vanuit Katendrecht

Komt u uit Rhoon?

Bereikbaarheid vanuit Rhoon

Komt u uit Spijkenisse?

Bereikbaarheid vanuit Spijkenisse