• Tandarts Rotterdam Zuid - Dental Clinics

Deel deze pagina:

Geef uw mening

Geef uw mening over Tandarts Zuiderterras

Omdat wij ons graag inzetten voor het beste resultaat zijn wij benieuwd naar uw ervaringen.

Lees hier recensies of Geef uw mening

Mvr. C. Batenburg  Spijkenisse
 
Prima bereikbaar vanuit Spijkenisse. Ik combineer graag een afspraak met de tandarts en de mondhygieniste.
 

Privacy Statement

Tandartsen Groepspraktijk Zuiderterras heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Personen die namens Tandartsen Groepspraktijk Zuiderterras toegang hebben tot uw gegevens zijn gehouden tot geheimhouding.
Ook als u onze website bezoekt, hechten we grote waarde aan de bescherming van uw privacy. Uitgangspunt daarbij zijn de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens daaraan stelt. Als u persoonlijke gegevens op onze website invult om informatie op te vragen, zullen wij deze informatie uitsluitend gebruiken voor het afhandelen van uw aanvraag. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en niet verstrekt aan derden.
Wij analyseren de wijze waarop bezoekers onze website gebruiken, en kijken daarbij naar het aantal bezoekers, welke pagina's het meest bezocht worden en naar de duur van het bezoek van de site. Wij hopen met deze informatie de website beter op uw wensen te kunnen afstemmen, zowel technisch als inhoudelijk. Informatie van een bezoek aan onze website wordt niet gebruikt om individuele bezoekers te identificeren.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Maak een afspraak

Of bel 010 - 410 14 70

Meer weten?

Vaste tarieven

De tarieven voor mondzorg worden landelijk vastgesteld. Wij hanteren deze vaste tarieven.