• Tandarts Rotterdam Zuid - Dental Clinics

Deel deze pagina:

Geef uw mening

Geef uw mening over Tandarts Zuiderterras

Omdat wij ons graag inzetten voor het beste resultaat zijn wij benieuwd naar uw ervaringen.

Lees hier recensies of Geef uw mening

Dhr. M. Kloos Katendrecht
 
Samen met onze 3 kinderen zijn wij met de Metro binnen een piep en een zucht in de tandartspraktijk. In de wachtruimte kunnen ook de kinderen zich vermaken. Kindvriendelijke tandartsen en mondhygiënistes.
 

Maatschappelijke projecten

Medora Health Foundation

Medora Health Foundation is 2 November 2007 opgericht door Rien Koopmans.

MedoraDe stichting  heeft als doel projecten in Azië te ondersteunen welke de gezondheid van de bevolking  bevorderen. Primair is de stichting gericht op de ondersteuning van projecten in het kader van de bevordering van de mondgezondheid in Nepal. De stichting zal daartoe activiteiten ontplooien om de daarvoor benodigde gelden te verwerven. De stichting is een goede doelen stichting, een non profit organisatie zonder winstoogmerk en heeft geen politiek doel. Meer informatie is te vinden op www.medora.nl

K.I.D.S. het verhaal van ons weeshuis in Vietnam

K.I.D.S. staat voor Kids in Distress. Onder deze vlag heeft Julius Jaspers in Ho Chi Min City in Vietnam een weeshuis laten bouwen, waar 30 wees- en verstoten meisjes een thuis vinden. Dit is het verhaal over een uniek initiatief en hoe ook u een steentje kunt bijdragen.

Onlangs heeft Zuiderterras aan K.I.D.S. een schenking gedaan. Met deze bijdrage is K.I.D.S. in staat om circa 120 straatkinderen in Ho Chi Minh City een veilig thuis te geven en te voorzien in hun verzorging en scholing.
 
Namens alle kids: "Cảm ơn nhiều" (dank je wel)!

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Maak een afspraak

Of bel 010 - 410 14 70

Meer weten?

Vaste tarieven

De tarieven voor mondzorg worden landelijk vastgesteld. Wij hanteren deze vaste tarieven.